2017.06.06 19.00 - 2017.06.22 19.00

Ingyenes
ligmincha.mo@gmail.com, info@ligmincha.hu

Az álomjóga gyakorlata a felébredés erőteljes eszköze, amelyet a tibeti hagyományok nagy mesterei többszáz éven keresztül alkalmaztak. A gyakorlat segít abban, hogy az életünk minden pillanatában elmélyítsük tudatosságunkat: éjszaka, miközben álmodunk, a nappal álomszerű tapasztalataiban, illetve a halál utáni bardó-tapasztalások során. Az álomjóga végső soron lehetővé teszi tudatunk igaz természetének felismerését.

A sorozat tanításai a tervek szerint minden kedden jelentkeznek Rinpocse Facebook-oldalán, magyar idő szerint 19.00-kor (kivéve június 20-án kedden, amikor 18.00-kor; valamint június 22-ét, ami csütörtökre esik).
Magyar szinkontolmácsolás

A 30-40 perces élő közvetítések alatt Rinpocse tanítást ad vagy meditációt vezet, alkalmanként egy-egy vendégelőadóval beszélget az álomjóga témájában. A heti rendszeres közvetítések mellett, Rinpocse előre nem tervezett időpontokban is jelentkezni fog a Facebook-oldalán, hogy az előző részekhez kapcsolódó kérdéseket megválaszolja. Minden közvetítés rögzített, később visszanézhető.

A tervezett témák:

Június 6. 19.00: Bevezetés az álomjógába

Június 13. 19.00.: Élő beszélgetés Dylan Tuccilloval, Jared Zeizellel, és Thomas Peisellel, Az „Útmutató az éber álmodáshoz, a telepátiás álomutazás elsajátítása” című könyv társszerzőivel

Június 20, 18.00: Álomjóga alapozó gyakorlatok

Június 22 (csütörtök) 19.00.: Élő beszélgetés Andrew Holecekkel,  az „Álomjóga: Éber álom és a tibeti alvásjóga gyakorlatok" c. könyv szerzőjével.

Dátum egyeztetés alatt: Az éber álmodás alapjai
Dátum egyeztetés alatt: Gyógyulás éber álmodással
Dátum egyeztetés alatt: Visszatérő álmok átalakítása
Dátum egyeztetés alatt: Álomjóga, mint az egész életre szóló gyakorlat

További információ angolul

Rinpocse korábbi, "A tiszta fény alvása" című Facebook-tanítássorozatának felvételei

A magyar nyelvű fordítások hanganyagai

A közösség honlapja