Teakonyhával bővült A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szakkönyvtára, de a fejlesztések nem állnak meg, kérjük a könyvtárról szóló hír elolvasása után töltse ki rövid kérdőívünket is!


A mienkhez hasonló kis külföldi könyvtárakban egyre több helyütt alakítanak ki az olvasók, hallgatók, munkatársak számára egyaránt használható teakonyhákat. A legszükségesebb eszközökkel (hűtő, mikró, vízforraló, evőeszközök) felszerelt kis helyiségekben 3-4 ember kényelmesen, a könyvtár többi terétől elszigetelten, kulturált körülmények között fogyaszthatja szendvicsét, melegítheti ebédjét, készítheti teáját, kávéját. Ilyen kis közösségi minikonyhával bővítettük mi is könyvtárunkat. Bízunk benne, hogy az átalakítás, melyet fenntartó egyház biztosított, vonzóbbá teszi könyvtárunkat, és a minikonyhát olyan természetességgel használják majd, mintha mindig is létezett volna.

A fejlesztések azonban nem merülnek ki ennyiben a már így is több területen megújult könyvtárunkban egy főiskolai keret-pályázatban most lehetőségünk van további új, korszerű szolgáltatások kialakítására!

Terveink közül néhányat most szeretnénk megosztani, de leginkább az önök javaslatait várjuk, mert komolyan érdekel bennünket a véleményük! Tudjuk, hogy csak így fejlődhetünk olyan irányba, csak így alakíthatunk ki olyan szolgáltatásokat, amelyeket valóban örömmel vesznek igénybe. Ezért kérjük, hogy amennyiben ön is fontosnak tartja Magyarországon egyedülálló szakkkönyvtárunk további fejlődését, akkor töltse ki a mindössze négy kérdést tartalmazó, anonim kérdőívünket, melyet erre a linkre kattintva érhet el a leggyorsabban.

A válaszokat 2017. december 15-ig várjuk és előre is köszönjük!