A Nemzeti Pedagógus Kar Köztestülete által alapított „Kiváló iskolai közösségi szolgálatot végző iskola” díját 2018-ban A Tan Kapuja Buddhista Gimnázium nyerte el.

A Nemzeti Pedagógus Kar – együttműködve az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettel – látja el országosan a közösségi szolgálat támogatását és intézményi nyomon követését.

A Tan Kapuja Buddhista Gimnáziumban 2018 tavaszán helyszíni látogatás keretében megvizsgálásra került a közösségi szolgálat intézményi működtetése és szakmai monitorozása.

A monitoring vizsgálatok során a 2017/2018-as tanévben az országos összesítések eredményeként a TKBG bizonyult példaértékű, kimagasló munkát végző oktatási intézménynek e téren.

Ennek köszönhetően, a Nemzeti Pedagógus Kar Köztestülete által alapított „Kiváló iskolai közösségi szolgálatot végző iskola” díját 2018-ban A Tan Kapuja Buddhista Gimnázium nyerte el.

Az ünnepélyes díjátadóra 2018. december 07-én került sor Budapesten, ahol a fenntartó képviseletében Karsai Gábor, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola rektora vett részt, a gimnázium képviseletében pedig Harmat Mária igazgató, valamint Pencs Anikó és Sinkovics Ádám igazgatóhelyettesek.


Fotók: ofi.hu / Kaliczka Gabriella

Forrás: http://ofi.hu/hir/kiosztottak-az-iskolai-kozossegi-szolgalati-dijaka