Testvéreim a Dharmában,
Tisztelt Tagközösségek,
Tisztelt Gyakorlók!

A kialakult járványügyi helyzettel kapcsolatban az Egyház a következő ajánlást teszi közzé:

Bizonyára mindenki értesült a kialakult járványügyi helyzetről. Az emberi élet és egészség megvédése érdekében kérjük az Egyház és Tagközösségeinek tagjait, hogy messzemenőleg tartsanak be minden megelőző óvintézkedést. Most az egyéni belátás-gyakorlás időszaka van. Most a befelé fordulás, az önvizsgálat és az önfegyelmezés gyakorlatai kerülnek előtérbe.
Rendkívül feszült és nehéz időszak előtt állunk, de a veszély nem csak kint van, hanem bent, bennünk, felfokozódó érzelmek, zavaros gondolatok, uralatlan vágyak és indítékok formájában. Ezért az elkövetkező időszakban vegyük komolyan a Dharmát, szánjuk időnket a gyakorlásra és a tudati megtisztulásra. Tegyünk meg mindent magunkban másokért, a lényekért, az életért.
A napokban elkezdődtek az Egyház egyik épületének átépítési munkálatai. Ezért az egyházi programok is a Főiskola épületében zajlanak. Ennek következménye az, hogy kérjük az egyházi és tagközösségi gyakorlókat, hogy a Főiskola által kiadott Intézkedési előírásokat teljes mértékben tartsák be. Ez az alábbi linken elérhető.  
https://www.tkbf.hu/foiskolai/hirek/2020/08/17/20202021-tanev-oszi-felevevel-kapcsolatos-jarvanyugyi
Tegyünk meg mindent azért, hogy a kialakult helyzet minél kevesebb szenvedést okozzon az érző lényeknek.

Mireisz László ET elnök