A nyár folyamán két barátunk, testvérünk a Dharmában a köztes létbe távozott. Miklós Ervin Olivér és Kósa Sugár Gyöngyvér emlékére szeptember 20-án 16 órai kezdettel búcsú szertartást tartunk A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartástermében. 

Miklós Ervin Olivér
A főiskola hajdani jóga szakának alapítója és vezetője, aki gyermeki érdeklődését és részrehajlásmentes megközelítését végig képes volt megőrizni. Érdeklődése sosem fogyott, mindig találni vélt valamit, csinálta teljes odaadással, azután mégis félretette, mert talált egy még jobbnak tűnőt. De volt egy örök szerelem, ami mindvégig megmaradt: a jóga, amit haláláig tökéletesített és fáradhatatlanul adott tovább.
 
Kósa Sugár Gyöngyvér
Az egyház 108 alapítójának egyike, maga is a főiskola első évfolyamának hallgatója, alapításától fogva az Átama közösség tagja. A nagy kétkedő és fáradhatatlan kritikus, aki rögtön felfigyelt a dolgok visszásságaira, és véleményét ritkán rejtette véka alá. Kiváló művészi érzéke, sajátos ötletei, különös látásmódja sokakat inspirált, nyugtalanító egyénisége mindig megmozgatta a közösséget. Igen nehéz sorsát hősiesen viselte, ereje szerint gyámolította mindazokat, akik rászorultak.
 
Távozásukkal felmutatják nekünk a Dharmát. Buddha áldása kísérje Őket a köztes létbeli útjukon!