A 30 éves Tan Kapuja történetének talán eddigi legnagyobb fejlesztését kezdte meg az 2020-as őszi napéjegyenlőségkor, szeptember 22-én.

Ezen a napon kezdődtek el A Tan Kapuja Buddhista Egyház irodájának, gyakorló termeinek, a Buddha FM stúdiójának, konyhának, ebédlőnek és természetesen A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tantermeinek is otthont adó, Csengettyű utcai volt kollégium bontási, megerősítési és ráépítési munkálatai, egy új épület megszületésének első lépései.

Az azóta eltelt kicsivel több, mint egy évben nagyon sokat haladt az építkezés, annak ellenére, hogy számos felmerülő – kisebb és nagyobb – akadályt kellett leküzdenünk. Az új épület külső részének munkálatai már a végéhez közelednek és ezzel párhuzamosan már megkezdődtek az épület belsejében történő építési munkálatok is. Szeretnénk most megosztani néhány képet mindenkivel, aki ritkán, vagy mostanában egyáltalán nem jut el a Csengettyű utcába. Jelenleg itt tartunk az építkezéssel: 

Terveink szerint ilyen lesz, amikor elkészül:

 


 


Köszönjük a sok-sok felajánlást, amelyet az új épület felépítéséhez kaptunk támogatóinktól!

Természetesen továbbra is lehetőség van támogatni az épület elkészültét:

Támogatási lehetőség!

Amennyiben szeretne Ön is részese lenni és szeretne hozzájárulni A Tan Kapuja új épületének elkészültéhez, ahol a főiskolai oktatás mellett A Tan Kapuja közösségeinek gyakorlása is zajlik majd a jövőben, örömmel fogadjuk felajánlását!
 
Az adományozóinknak köszönetünk és hálánk jeléül az új épületben egy külön falat készítünk, ahol minden adományozónk neve szerepel majd.
 
Az 500, 1.000 és 5.000 forintot felajánlók neve egy nagy közös táblán jelenik majd meg, míg a 10.000 forintot felajánlók neve egy-egy bronz, az 50.000 forintot adományozók egy-egy ezüst, míg a 100.000, vagy annál nagyobb összeget felajánlók neve egy-egy arany táblácskán kap majd helyet.
 
Adományát elküldheti A Tan Kapuja Buddhista Egyház adományszámlájára (kérjük, hogy a közleménybe a saját neve mellé írja oda, hogy „Téglajegy”):
 
K&H Bank 10403181-49555454-54551052
SWIFT, BIC: OKHB HUHB
IBAN: HU76 1040 3181 4955 5454 5455 1052
 
vagy
 
A Főiskola Börzsöny utca 11. szám alatti épületében elhelyezett adományládába is bedobhatja felajánlását. Kérjük, ha ezt választja, akkor a járványügyi előírások (maszkviselet, tünetmentesség, stb.) betartása mellett lépjen az épületbe. Az adományláda mellett talál majd papírt, tollat és borítékot, kérjük írja fel a nevét és az adománnyal együtt helyezze be a borítékba, majd úgy dobja be, vagy már eleve készítse el a borítékot előre és csak dobja be azt az adományládába.

 
Köszönjük, hogy Ön is támogatja törekvéseinket!
Mireisz László - TKBE ET elnök                     
Cser Zoltán - TKBE igazgató             
Karsai Gábor - TKBF rektor