Bevezetés az ikebanába alaptanfolyam indul december 7-től, 3 alkalommal, csütörtök esténként. Ugyanezeken a napokon folytatólagos tanfolyam indul azok számára, akik már elvégezték a bevezető tanfolyamot december 7-től, 3 alkalommal, csütörtök esténként.

Három egymást követő csütörtökön találkozunk az online térben, Zoom-on keresztül, este 18:00-19:00 óra között.

Megismerheted:
• az ikebana eredetét, röviden a történetét, kialakulását
• az évszakok és a természet szerepét az ikebanában
• az egyensúly és az “üres hely” jelentőségét egy virágkompozícióban.

Minden alkalommal lesz egy rövid elméleti bevezető, utána elkészítek néhány ikebanát, amivel inspirálni szeretnélek az otthoni alkotásra. Az óra után lehetőség lesz képet küldeni a saját alkotásodról, amiről visszajelzést kapsz – ha kell, tanácsot a változtatásra, javításra. A bemutatóról felvétel készül, amit vissza tudsz nézni. A tanfolyam vezetője Katkits Judit ikebana mester, az Ichiyo iskola svédországi ágának vezetője.
 A tanfolyam javasolt díja/ adománya:
A teljes összeg 15.000 forint (5.000 Ft/alkalom)

Jelentkezés:
Jelentkezni az info@ikebana.se drótposta címen lehet december 3-ig. A tanfolyam min. 5 fő részvételével indul.

HALADÓ:

Ugyanezeken a napokon folytatólagos tanfolyam indul azok számára, akik már elvégezték a bevezető tanfolyamot december 7-től, 3 alkalommal, csütörtök esténként. Három egymást követő csütörtökön találkozunk az online térben, Zoom-on keresztül, este 19:30-20:30 óra között.

Téma: téli ikebana, ikebana száraz ággal és fenyővel

Minden alkalommal lesz egy inspiráló ikebana, egy technika bemutatása, utána marad időd neked is alkotásra. A bemutatóról felvétel készül, amit vissza tudsz nézni. A tanfolyam vezetője Katkits Judit ikebana mester, az Ichiyo iskola svédországi ágának vezetője.

A tanfolyam javasolt díja/ adománya:
A teljes összeg 15.000 (5.000 Ft/ alkalom)

Jelentkezés:
Jelentkezni az info@ikebana.se drótposta címen lehet december 3-ig. A tanfolyam min. 5 fő részvételével indul.