2019.11.21 18.00 - 21.00

Manapság tudatunk túl sok időt tölt a gondolkodással, a látással és a hallással. Emiatt feszültek és szétszórtak vagyunk, az információdömping szinte kezelhetetlen a tudatunk számára. A jelenlét szempontjából a legfontosabb az érzés és nem a gondolat, s az érzések a szagláshoz, az ízleléshez és a tapintáshoz kapcsolódnak leginkább. Magas szintű és egyben élvezetes is az ízmeditáció, ahol tanítás és gyakorlat lesz arról, hogy hogyan tehetjük a leghétköznapibb cselekvést, a táplálkozást tudatos folyamattá, meditációvá.

Ételsor

  1. Welcome drink (közel-keleti): Málnás probiotikus vízkefir (édes + savanyú)
  2. Előétel (magyar): Körözött fermentált tofuból, pirított házi rozskenyérrel (sós + savanyú)
  3. Leves (japán): Kenchinjiru - japán zöldségleves (umami + sós)
  4. Főétel (koreai): Pácolt sült tofu szeletek jázminrizzsel, saját érlelésű kimchivel (csípős + savanyú)
  5. Desszert (spanyol): Spanyol körte torta (édes + fűszeres)
  6. Záróital (török): Kardamomos kávé “tejkaramell” kockával (keserű + édes)


Allergének
szója: 1,2,3
glutén: 1,4
szezám: 2,3

Az ötfogásos ízmeditációs vacsora ára:
10 000 Ft/fő

Max. létszám:
20 fő

Jelentkezés:
klikkelj ide az űrlap kitöltéséhez