2017.06.12 18.00 - 21.00

A beléps díjtalan!
info@tkbe.hu

A 2017. évi európai turné folyamán a himalájai régióból, Ladakhból származó buddhista szerzetesek és helyi művészek csoportja utazza be Európát.

Szívélyesen meghívunk mindenkit, hogy megtapasztalhassa az élő tibeti buddhista szellemiséget és az életvidám himalájai kulturális örökséget. Az előadás kétféle szemléletet foglal magában, az első a szellemi, vallási vonal, melyben a közönségnek lehetősége nyílik megtapasztalni a tibeti buddhista vallási táncokat, imák kántálását és szent ősi szertartásokat, mint a chod-meditáció, a "fekete kalap tánc", a "csontváz tánc" és egyéb tantrikus táncok. Mindezen szertartások mélyen jelentőségteljesek és szimbolikusak, melyek alapját a Buddha szerető kedvességről és együttérzésről szóló lényegi tanításai adják. A második részben az élő himalájai kultúra (éneklés és tánc) kerül bemutatásra ladakhi hagyományos művészi előadások keretében.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, önkéntes adományokat szívesen fogadnak a szervezők. Jöjjön és ismerje meg a tibeti kultúra ezen részét!

<az esemény plakátja>