Kiemelt programjaink

2020. szeptember 07.
14.30 – 16.00

A koronavírus okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán, az egyház elnöke, Mireisz László által vezetett A buddhizmus alapjai című kurzust online formában tartjuk meg, melyre így nem csak a főiskola hallgatói, de bármely "külsős" érdeklődő is csatlakozhat a virtuális térben.

2020. szeptember 15.
17.30 – 19.00

Előadások, gyakorlati útmutató és vezetett meditációk, ülő-, álló- és járó meditációval David R. Hawkins, Mahasi Sayadaw, Sayadaw U Pandita és Ven. Dhammasami útmutatásai alapján. 10 alkalmas kezdő meditációinkat offline & online is elérheted.

2020. szeptember 15.
19.15 – 20.45

A belső erő megtalálása az egó harmonizálásával. Mi a különbség az erő és az erőszak között? Miért félsz az erődtől? Hogyan lehet az Egó sérüléseit feloldani? Előadások, gyakorlati útmutató, vezetett meditációk, napló és otthoni feladatok hétről hétre.

PROGRAMOK A TAN KAPUJÁN

A koronavírus okozta rendkívüli helyzet miatt A Tan Kapuja Buddhista Egyház és Főiskola járványügyi készültségi intézkedési mellett néhány programunk/előadásunk hagyományos formában, míg más programok az online térben kerülnek megrendezésre.

Kiemelt programjaink
Állandó online programok