2019.09.10 19.00 - 2019.09.15 15.00

20.000 Ft
dhammapada.alapitvany@gmail.com

Hagyományos théraváda elvonulás, felváltva végzett ülő- és sétáló meditációkkal, melyek napirendjét és a szükséges utasításokat Dhammanandó ácsán a meditációk megkezdése előtt adja meg. Az elvonulás során alkalom nyílik szóban és írásban kérdések feltételére, kérés szerint személyes interjúkra, az esti meditációkat általában tanítóbeszéd zárja.

Az elvonulás nemes csendben zajlik mindaddig, amíg azt a mester fel nem oldja. A reggelit a feladatra jelentkezők a rendelkezésre álló nyersanyagokból együtt készítik, az egyszerű vegetáriánus ebédet biztosítjuk.

Kérjük a jelentkezőket, a dhammapada.alapitvany@gmail.com címen mielőbb jelezzék részvételi szándékukat. Az elvonulás díja 20.000 Ft, amely magába foglalja az étkezések költségeit is. Aki még nem eléggé ismeri a helyszínt, az odajutás lehetőségeit, az általunk követett hagyományt, a www.dhammapada.hu honlapon többnyire választ talál kérdéseire, különösen ajánljuk figyelmetekbe a Hírek, események címszó alatt a GYIK – Gyakran ismételt kérdések rovatot.

Kérjük, a résztvevőket, hogy szeptember 10-én (kedd) 19 óráig szíveskedjenek megérkezni!
Mivel a körülmények egyszerűek, az elvonulásra célszerű hálózsákot, gumipapucsot, eső esetére vízálló dzsekit hozni.