2017.06.27 10.00 - 2017.07.02 18.00

31,000 Ft (sátor); 41,000 Ft (szoba)
Lehotzky Márta
szelidmosoly@szelidmosoly.hu

Jan elvonulásain ennek a tradíciónak hagyományait, tanításait, rituáléit ismerhetjük, tapasztalhatjuk meg. Egy olyan irányzata ez a zen buddhizmusnak, amely szelíd útja a befelé fordulásnak, a meditáció hétköznapi alkalmazásának, nem utolsósorban a buddhista illetve nyugati pszichológia hatékony ötvözetének.

Jan személyisége ösztönzőleg hatott közösségünk létrejöttére, a Szanghán belüli együttműködésünkre, a tanítások feldolgozására, életmóddá válására is.

Az elvonulás öt napja során csöndes, vezetett, sétáló meditációk váltogatják egymást. Délelőttönként többnyire dharma-tanításokat hallgathatunk, lehetőség nyílik kérdéseink felvetésére is. Észrevételeinket, érzéseinket kisebb csoportokban (dharma-családokban) osztjuk meg egymással délutánonként.

Vegetáriánus étkezés, kényelmes szállás, nyugodt, csöndes, szép környezet segítik gyakorlásunkat, elmélyülésünket.

A részvételi szándékot a szelidmosoly@szelidmosoly.hu címre elküldött jelentkező levéllel szükséges megerősíteni. A regisztráció elkezdődött.

Az elvonuláson az étkezés biztosított.

A Szangha lehetőséget biztosít az alapösszegtől való eltérésre igény szerint lefelé, a Szangha működésének segítő szándékával fölfelé.