A megvalósítással bíró bhutáni kempó és jógi-láma Chung Tulku Rinpoche bemutat bennünket Yeshe Tsögyal-nak, Guru Rinpoche partnernőjének, egy beavatás formájában.

Mi a beavatás? A beavatás egy buddhista szertartás, mely során a hallgatóság előtt a buddhista láma felolvas/énekel egy szöveget és koncentrációja által meghívja az adott buddha formát, hogy bemutathassa számára a hallgatóságot. Eközben a közönség egy helyben ül és tudatába idéz egy meditációt, melyet a láma ekkor javasol. Egy beavatás számtalan negatív tudatalatti benyomást távolít el tudatunkból és megszámlálhatatlan előnyt biztosít számunkra, többek között egy emelkedett érzést (áldást) tapasztalhatunk. Ajándékként vesszük, mely nem jár semmilyen egyéb elkötelezettséggel. A beavatást ajándékként, áldásként adja Rinpocse és nem jár semmiféle ígéretadással (damcig).

Belépés: Díjmentes (meghívók által szponzorált)
Felajánlási dobozt emellett kihelyezünk.

A rendezvényen fénykép és videófelvétel készül, mely megosztásra kerül a youtube-on és a facebook-on. A részvétel önmagában az ezzel való beleegyezést jelenti.

Érkezési sorrendben engedjük be a résztvevőket.
PONTOSAN KEZDÜNK. Az esemény kezdetekor bezárjuk az ajtókat.

Javasoljuk továbbá a márcus 6. szerdai tanítást Yumka Dákiníről (a Nagy Áldás Királynőjéről). Részletek itt: https://www.facebook.com/events/894738757363393/

Email regisztráció:
https://goo.gl/forms/njLETPkUpwasX9Rv2