A Hétfő Esték A Tan Kapuján, 2023-as őszi/téli sorozatának november 27-i eseményén A Tan Kapuja Kiadó és a Onedropzen közös kiadásában megjelent Buddha beszédei – Majjhima Nikāya című 3 kötetes, a Buddha teljes középhosszú beszédinek gyűjteményét először magyar nyelven tartalmazó, a buddhista Tan forrásának is nevezhető könyv kerül bemutatásra.

A bemutatón a Főiskola rektora, A Tan Kapuja Kiadó vezetője Karsai Gábor beszélget a szutrákat páliról magyarra fordító Németh László Leventével és a könyv szerkesztőjével Szaladják „Taikyo” Istvánnal.

Az eseményen csak személyes formában lehet részt venni, online közvetítés nem lesz.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Bővebben a Buddha beszédei – Majjhima Nikāya című kiadványról: https://atanforrasa.hu/

A kiadvány megvásárolható A Tan Kapuja Kiadó webshopjában.

---

A nagy érdeklődés mellett megtartott korábbi négy eseménysorozatunk hagyományait folytatva, immáron ötödik alkalommal indítjuk útjára Hétfő Esték A Tan Kapuján sorozatunkat. A mostani sorozatunkban ezúttal A Tan Kapuja Kiadó gondozásában a közelmúltban megjelent buddhista és buddhizmushoz kapcsolódó könyvek, kiadványok kerülnek bemutatásra, minden esetben a szerzőkkel, fordítókkal, szerkesztőkkel beszélgetve. Szellemiekben gazdag hétfő estéket kívánunk!

Hétfő Esték A Tan Kapuján 2023 őszi/téli eseményeiről bővebben: https://www.tkbe.hu/hirek/egyhazi_hirek/2023-11-03/ujra-hetfo-estek-tan-kapujan

A korábbi négy Hétfő Esték A Tan Kapuján sorozat eseményei megtekinthetők A Tan Kapuja YouTube csatornáján.