2017.09.08 18.00 - 2017.09.10 17.30

18,000Ft előzetes regisztrációval (25,000Ft a helyszínen fizetve)

Tenzin Wangyal Rinpocse szeptemberben ismét Budapestre érkezik és a tibeti hanggyógyítás, azaz az 5 harcos szótag gyakorlatát tanítja majd nekünk. Tibet és a Zsang Zsung Birodalom ősi hagyományában, a bön buddhizmusban jól ismert és kedvelt gyakorlat a szakrális hangokkal történő gyógyítás, amivel Magyarországon először ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A résztvevőknek abban az áldásban is részük lesz, hogy vasárnap Tsewang Rigdzin gyógyító gyakorlatát és hosszú élet átadását (lung) is megkapják Rinpocsétől.
A tanítás angol nyelvű lesz magyar tolmácsolással. Regisztráció kizárólag a lenti linken, ahol további információ és leírás is található a tanításról és a helyszínről.
Részletes információ és regisztráció: https://goo.gl/ui6hWq
Információ és regisztráció angol nyelven: https://goo.gl/aE6i26
Információ és regisztráció román nyelven: https://goo.gl/6JY9i9

Program
2017.09.08. - Péntek
18.00 – 20.00: Bevezetés a tibeti hanggyógyításba
(maximum férőhely 180 fő: a személyes részvétel lehetőségét a regisztráció sorrendje határozza meg. A bevezető előadás online követítése is tervben van.
Helyszín: Kupolaterem I. emelet.)
2017.09.09. - Szombat
9.00 – 12.30: Tibeti hanggyógyítás: tanítás és közös gyakorlás (fél óra szünettel)
12.30 – 14.00: Ebédszünet
14.00 – 17.30: Tibeti hanggyógyítás: tanítás és közös gyakorlás (fél óra szünettel)
17.30 – 18.00: Kérdések - válaszok
2017.09.10. - Vasárnap
9.00 – 12.30: Hosszú élet gyakorlat: tanítás és közös gyakorlás (fél óra szünettel)
12.30 – 14.00: Ebédszünet
14.00 – 17.30: Hosszú élet gyakorlat: tanítás, közös gyakorlás és meghatalmazások (fél óra szünettel)

A tanításra előzetes regisztrációval a felajánlás összege 18,000 Ft. Előzetes regisztráció jelen űrlap kitöltésével lehetséges és 8,000Ft előleg elutalásával válik érvényessé. Az utaláshoz szükséges információkat automatikus válasz-emailben érkezik a megadott email-címre.
A felajánlás fennmaradó része (10,000Ft) a helyszínen, regisztrációkor fizetendő.

A pénteki bevezető tanításra a férőhelyek korlátozottak, ezért azon csak az első 180 érvényes regisztrációval rendelkező jelentkező tud majd résztvenni. A pénteki tanítást a tervek szerint online is közvetítik.
A tanításon előzetes regisztráció nélkül is részt lehet venni (szombat-vasárnap), ebben az esetben a felajánlás összege 25 000 Ft, ami a helyszínen, regisztrációkor fizetendő.
Helyszíni regisztrációra szeptember 9-én szombaton 7.30-tól lesz lehetőség, vagy azoknak, akik részt vesznek a pénteki bevezető tanításon is, pénteken 16.30-tól.

Tenzin Wangyal Rinpocse egyike a kevés Nyugaton élő bön mesternek. Folyékonyan és jól beszél angolul, így mély bölcsességét és az ősi tibeti tanításokat érthető és világos stílusban képes átadni úgy, hogy a nyugati emberek használni tudják azokat mindennapi életükben.
Rinpocse Indiában, Amritszárban született 1959-ben, miután a szülei a kínai megszállás elől elmenekültek Tibetből. Tíz éves korában avatták szerzetessé az indiai Dolanji mellett található Menri kolostorban. Tanításokat kapott buddhista és bön mesterektől egyaránt, és elérte a gese fokozatot, amely a legmagasabb tanulmányi fokozat a hagyományos tibeti kultúrában.
Elhivatott vezetőként Rinpocsének közel 25 év tapasztalata van a nyugati világban élő gyakorlók vezetésében. 1991 óta az Egyesült Államokban él, ő a virginiai Charlottesville-ben lévő Ligmincha Intézet alapítója és spirituális vezetője. A szervezet (www.ligmincha.org) célja az ősi Tibet és a Zsangzsung Birodalom tanainak, művészetének, tudományának, nyelvének és irodalmának megőrzése.

A Ligmincha Magyarország – Bön Buddhista Egyesület a Tenzin Wangyal Rinpocse által 25 évvel ezelőtt alapított Nemzetközi Ligmincha tagjaként a bön buddhista hagyomány élő megőrzését, valamint autentikus gyakorlását tűzte ki céljául, Rinpocse útmutatásai alapján. Közösségünk a Jakab Katalin által elkezdett missziót folytatva végzi tevékenységeit A Tan Kapuja Buddhista Egyház tagközösségeként, de 2016 óta már önálló egyesületi formában is.
A Ligmincha Magyarország elsődleges célja, hogy Rinpocse tanításait elérhetővé tegye a magyar érdeklődők számára, ezzel segítve őket, hogy felismerjék lényegiségük határtalan természetét, valamint támogatva a bön buddhista hagyomány fennmaradását a a XXI. században.
További információ: www. ligmincha.hu és www.facebook.com/ligmincha.hungary/