2017.10.19 18.00 - 20.00

Ingyenes
Fenyvesi Boglárka
fenyvesi.boglárka@tkbf.hu

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola új programsorozatában távoli buddhista országokat és azok kultúráit mutatja be egy teljes hónapon keresztül. Októberben a Magyarországi Vietnámi Buddhista Egyesülettel együttműködve létrehozott programokon keresztül ismerkedhet meg a közönség ennek a távoli, csodálatos országnak a kultúrájával.

Október 19-én teameditáció

A buddhizmus alapgyakorlata a meditáció. Elcsendesíti a tudatot, segít rálátni a bennünk lévő és a minket körülvevő világ működésére. Nem csak üléskor tudunk meditálni, hanem amikor megyünk, megállunk, megpihenünk vagy dolgozunk.
A teameditáció is ilyen gyakorlat. Alkalmat teremt arra, hogy együtt legyünk, meghallgassuk egymást, a nehézségekre, akadályokra választ találjunk, így okozva egymásnak örömöt, boldogságot.

Az esti tea meditáció során visszatérünk önmagunkhoz, kifejezzük érzéseinket, meghallgatjuk egymást, hogy megértésre és szeretetre találjunk.

A teameditációt a tiszteletreméltó Thich Thien Bao mester vezeti. Házigazdaként a Tan Kapuja Buddhista Egyház vezetői: Mireisz László, Dobosy Antal, Tátrai Tibor és Cser Zoltán lesznek jelen.

A bemutatón való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!