Részvételi díj: 22.000 Ft, nappalis diákoknak, nyugdíjasoknak 20.000 Ft (5000 Ft előleggel lehet jelentkezni)
Tóth Andrea Beáta
tothandreabeata@gmail.com

10 alkalmas haladó tanfolyam: A párkapcsolati mintáink tisztításának meditációs gyakorlatai. Milyen projekciók és energiák működnek a párkapcsolatainkban? 

Előadások, gyakorlati útmutató, vezetett meditációk, otthoni feladatok hétről hétre. Az előadásokat és a meditációt tartja: Tóth Andrea Beáta (Buddhista Vipassana Társaság)
 
Bejelentkezés: 
recepcio@jogakozpont.hu
telefon: 20-552-6564

Témák:

  1. A párkapcsolatok valódi jelentése az életünkben. Lehet-e párkapcsolat nélkül leélni az életet? Meditáció a párkapcsolati mintázatainkról.
  2. Függő kapcsolatok dinamikája. Kitől és mitől függők valójában? Meditáció a függőségek gyermekkori alapjairól.
  3. Függő kapcsolatok alapvető hiányai. Milyen hiányaim vannak és hogyan lehet meditációban pótolni, gyógyítani a hiányokat?  
  4. Egyedül vagy párkapcsolatban érzem magam biztonságban? Meditáció a belső biztonság eléréséért. 
  5. Mit jelent az egyenrangú párkapcsolat?  Férfi és női mintázataim. Hogyan kapcsolódnak a mintázatok egymáshoz. Meditáció a férfi és női részről.
  6. Mitől félek a párkapcsolatban? Meditáció a félelmek elengedésére. Tükrők a párkapcsolatban.
  7. Párkapcsolati maradványok. Harag és bűntudatérzés az előző kapcsolatokból. Meditáció a múlt kapcsolatainak tisztítására és gyógyítására.  Csalódottság érzés és megbántottság érzés elengedése.
  8. Párkapcsolat és önszeretet. Túl a függőségeken. Valódi intimitás. Projekciók elengedése. 
  9. Párkapcsolati típusok. A karmikus és bántalmazó kapcsolatoktól a lélektársi kapcsolatokig. Isteni lélektársi kapcsolat, mint a párkapcsolatok csúcsa. Meditáció a legmagasabb párkapcsolati minőség eléréséért.
  10. A párkapcsolat, mint a  tudatfejlődés legmagasabb szintje. Szeretet adás és befogadás.