Lásd a leírást!
Tóth Andrea Beáta
06-20-358-0297
tothandreabeata@gmail.com

Nyolc alkalmas tanfolyam a buddhista vipasszaná meditáció haladó gyakorlatairól. Előadások, gyakorlati útmutató, vezetett meditációk, otthoni feladatok hétről hétre.

Életcél és életfeladat megtalálása. Munka és hivatás spitituális célja. Milyen tevékenség teljesíti ki az életem? Félelmek és kudarcok feloldáa a munka területén. Éberség a munkában.
                                                                                            
Az előadásokat és a meditációt tartja:
Tóth Andrea Beáta - Buddhista Vipassana Társaság

Részvételi díj:
17.600 ft / 8alkalom (diákoknak és nyugdíjasoknak: 16 000 ft /8 alkalom)
Számlaszám: Magnet Bank 16200223-10080436 Tóth Andrea Beáta

Témák:

1) Miért dolgozunk? A munkatevékenség valódi értelme az életünkben. Meditáció a munkával való kapcsolaton.

2) Generációs mintáink a munkával kapcsolatban. Mit hoztunk a munkával kapcsolaban az őseinktől? Meditáció az akadályozó minták elengedésén.

3) 6 tévedés a munkával kapcsolatban. Öröm vagy kényszer a munka számomra. Meditáció a munkával kapcsolatos tévedések elengedésén.

4) Pénz és munka. Bőségteremtés a munkával és a munkától függetlenül. Meditáció a pénztest aktiválásán.

5) Életfeladatok és életcél megtalálása a fogantatás előtt. Honnan tudhatom, hogy a munkám kiteljesít vagy csak időhúzás? Meditáció az eredeti életcél megtapasztalására.

6) Félelmek a munkával és teljesítménnyel kapcsolatban. Meditáció a félelmek feloldására.

7) Együttműködés másokkal: a család leképeződése a munkahelyen. Alapelvek az együttműködéshez. Meditáció a munkahelyi kapcsolódások gyógyítására.

8) Tudatosság a munka során. Éberség gyakorlatok a munka során. Hogyan lehet feltöltődni a munkában? Meditáció a munka új szemszögből és jelenléttel való megközelítésére.