Kiállítások, adatbázis-bemutató, elégedettség felmérés, és még egy új szolgáltatás A Tan Kapuja könyvtárában.

Adatbázis-bemutató
A könyvtár dolgozói röviden bemutatják, hogyan érdemes használni  a könyvtári és főiskolai munkaállomásokon elérhető magyar és amerikai adatbázisokat, amelyekből teljes szövegű cikkeket, könyveket lehet keresni egy-egy dolgozathoz, kutatáshoz. 
A bemutató ideje: 2019. március 12. kedd, 17-től 18 óráig.
Helye: a könyvtár

Elégedettség felmérése 
A könyvtár felmérést indít annak kiderítésére, hogy ki mennyire elégedett a jelenlegi könyvtári szolgáltatásokkal, miért jár (vagy nem jár) a könyvtárba, s vannak-e új igényei? Könyvtárosaink szeretnék jobban megismerni a véleményeket és elvárásokat, ezért összeállítottak egy anonim, mindössze 8 kérdésből álló kérdőívet. Kérjük, szánjanak pár percet a kérdőív kitöltésére! 
A kérdőív a könyvtári honlap Szolgáltatások menüjében, Elégedettség címen található: http://tkbszk.tkbe.hu/szolgaltatasok/elegedett/
Az eredményeket a kérdőív zárása után közzétesszük! 

Kiállítások
- Születésnapjuk alkalmából a műveikből rendezett kiállítással Horváth Z. Zoltánra és Kosztolányi Dezsőre emlékeznek.
- A könyvtári üvegfalon - a márciusi névnapok mellett - ezúttal Alexander Jamieson gyönyörű csillagképe látható.

Új szolgáltatás a könyvtárban
A kölcsönzésekhez mostantól egy kis nyomtatott lista (blokk) jár, amely tartalmazza a kikölcsönzött művek adatait és azok kölcsönzési határidejét. Remélhetúőleg ez is segíti a határidők betartását, valamelyik hosszabbítási lehetőség alkalmazását, és a késedelmi díj elkerülését.