2020. szeptember 29-én 16.30 órakor szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy online angol nyelvű webinarra, amelyet az Indiai Nagykövetség A Tan Kapuja Buddhista Főiskola közreműködésével szervez. Az előadó Sopan Joshi újságíró, Gandhi-szakértő Indiából, aki „Környezettudatosság és Mahatma Gandhi öröksége” címmel tart előadást és beszélgetést.

Az esemény célja, hogy rávilágítson Mahátma Gandhi életének olyan kezdeményezéseire és tanításaira, amelyek ma is érvényesek és alkalmazhatóak, és amelyek ösztönzik a mi nemzedékünket is, hogy jobb emberekké válhassunk.
 
Mindenkit sok szeretettel várunk!
 
Ezen a linken lehet csatlakozni a webinarhoz: https://eoibudapest.voxomos.ai/GandhiWebinar
 
A webinar nyelve: angol.
 
Sopan Joshi
Riporter, író, szerkesztő

Sopan Joshi újságíró és író; Újdelhiben él. 1973-ban született Indore-ban, Usha és Prabhash Joshi gyermekeként. Angol irodalmat tanult a Delhi Egyetemen, majd 1996-ban kezdett dolgozni egy újságnál. Körülbelül 25 éve kutat, ír és szerkeszt számos angol és hindi nyelvű kiadványt. Számos olyan szervezettel áll kapcsolatban, amelyek Mahátma Gandhi értékeit szem előtt tartva végzik munkájukat. Társadalmi kérdésekkel és környezetvédelemmel foglalkozó képzési programokat tervez és vezet tanárok számára, valamint tréningeket tart arról, hogy mit hasznosíthatnak a mai korban a pedagógusok Mahátma Gandhi életéből. Két Gandhiról szóló hindi nyelvű gyermekkönyv szerzője (Ek Tha Mohan és Bapu Ki Pati), mindkettő 2018-ban jelent meg.