2020. december 13-án 15 órától Maitréja ünnepséget tartunk A Tan Kapuja Szertartástermében, mely szertartás után lehetőség lesz Menedékvételre.

A rendkívüli járványhelyzetre tekintettel az idei Maitréja ünnepségünket online tartjuk meg, de azoknak, akik szeretnének Menedéket venni - a szigorú előírások betartása mellett - lehetőséget biztosítunk a személyes jelenlétre. 
FRISSÍTÉS: a rendkívüli helyzetre való tekintettel ezúttal sajnos elmarad a Menedékvétel! Amint lehetőség lesz rá, újból meghirdetjük az egy új időpontban, amelyre szeretettel várjuk a mostani jelentkezőket is, akik így még jobb fel tudnak majd készülni.
A Menedékvétel a Buddha által tanított Közepút kapuja, a tanítás és Ösvény bejárata. A Menedék a valóságról szól, hiszen a Buddha az, aki ráébredt a valóságra, a Dharma a valóság tanítása és módszere, a Szangha, a Közösség pedig, akik a valóság ösvényét járják.

Amikor menedéket veszünk a Buddhában, a Tanításában, a Dharmában és a Közösségben, tulajdonképpen a valóságba helyezzük bizalmunkat és megfogadjuk, hogy a valóság Ösvényét fogjuk járni.


Aki menedéket szeretne venni kérjük jelezze az info@tkbe.hu e-mail címen!