Kedves Barátaink!

Segítséget szeretnénk kérni Tőletek Jakab Katalin tanárnő részére, akit a fiatalabbak talán már kevésbé ismernek, de a kezdetektől, 1991-től jó huszonöt éven keresztül volt a Főiskola tanára, elsősorban a tibeti buddhizmus területén, és számtalan idelátogató mester előadásainak avatott fordítója. Sajnos betegségei az utóbbi időkben már erősen hátráltatták, és az idei év elején ezek következtében elveszítette egyik lábát térdtől lefelé. Cukorbetegsége miatt a protézist is naponta csak korlátozott ideig tudja használni, nagy szüksége van arra a kis elektromos kocsira, ami mozgását megkönnyíti. Mivel igen kis lakásban él, szüksége lenne két olyan műszaki könnyítésre, ami nagyban segítené az életét.

Egyik hajdani hallgatónk már megtervezett és kivitelezne egy olyan polcos-fiókos szekrényrendszert, ahová a jelenlegi hevenyészett megoldások helyett ruháit és használati tárgyait megfelelően és esztétikusan elhelyezhetné, valamint készítene egy olyan lejárót a ház elé, amin kocsival biztonságosan le tud hajtani, hogy ha levegőre szeretne menni, vagy bevásárlásait intézné, ne kelljen mindig külső segítséget igénybe vennie. Lehetőségei szerint természetesen az Egyház is hozzájárul a kivitelezéshez, de emellett még hozzávetőlegesen 1,7-1,8 millió forintnyi összegnek kellene összegyűlnie. Kérjük mindazokat, akik megtehetik, hogy A Tan Kapuja Buddhista Egyház adomány számlaszámán
 

10403181-49555454-54551052


szíveskedjenek hozzájárulásukkal támogatni ezt a segítő kezdeményezést, a közlemény rovatban föltüntetve a „Katicabogár” szót, hogy a nehéz helyzet mielőbb megnyugtatóan rendeződhessen.
 

Köszönjük előre is a segítséget!
Baráti üdvözlettel,
Mireisz László, Farkas Pál, Karsai Gábor