Kedves Barátaink!
Közeleg a Karácsony, az egyik legfontosabb családi ünnep, ám egyik volt főiskolai hallgatónknak, Farkas Dórának és gyerekeinek valószínűleg még arra is aligha lesz lehetősége, hogy méltó módon töltsék el ezeket a bensőséges ünnepnapokat. Ahogyan a Vörösvári Hírek mellékelt cikkében láthatjátok (ugrás a cikkre), a család háza a napokban kigyulladt és leégett, és mindenük a lángok között veszett, csak a puszta életüket tudták menteni. Egyelőre lakhatásuk is ideiglenes, hiszen a család élete munkáját emésztette el a tűz.

A pilisvörösváriak gyűjtést indítottak a szerencsétlenül járt családnak. Arra kérünk mindenkit, aki teheti – átérezve Dóra és családja helyzetét –, igyekezzék segítséget nyújtani a rendkívül nehéz helyzetbe került családnak bármilyen elképzelhető módon. Az egyik lehetőség erre a csatlakozás a vörösváriak kezdeményezéséhez, pénz átutalásával
 

Farkas Dóra Magdolnának
a MagNet Banknál vezetett 16200137-18533622 számlájára,
közleményként feltűntetve az „Adomány a tűzkár enyhítésére” megjegyzést.


Amennyiben bárki a támogatás más módját választaná, kérjük, jelezze azt A Tan Kapuja Buddhista Főiskola alábbi e-mail címén: alapitvany@tkbf.hu.

Segítségeteket, mint sajátos karácsonyi ajándékot, nagyra értékeljük és megköszönjük a család nevében is.
Baráti üdvözlettel,
Mireisz László, Farkas Pál, Karsai Gábor