A tiszteletreméltó Dhammanandó, a théraváda, az öregek tanítása szerint működő angliai Amarávatí kolostor igen tapasztalt szerzetese az idei vassza, a hagyományos esős évszak idejét, mintegy három hónapot, tagközösségünk A Tan Szigete Közösség meghívására hazánkban tölti majd. A mester hazai tartózkodása során remélhetőleg alkalom nyílik majd arra, hogy elvonulást tartson Mánfán, Budapesten, vagy későbbi időpontban esetleg Bajnán, és találkozzék az érdeklődőkkel.

Dhammanandó mester időrendjének kialakítása lehetővé teszi, hogy aki szívesen venne részt a támogatásában szervező munkával, ételfelajánlással, nyersanyag beszerzéssel, anyagi támogatással, szállítással, programszervezéssel, tolmácsolással, az a megfelelő napon, a honlap táblázatának megfelelő helyén bejelentkezve megtehesse azt. Minden segítséget nagy köszönettel és hálával fogadunk, úgy a Mester, mint a Közösség nevében.
 
A Tan Szigete Közösség július 18-tól négy hétig felfüggeszti heti meditációs alkalmait, hogy felkészülhessen az augusztus 2-október 26. között a Mánfai Elvonulási Központban tartózkodó Dhammanandó mester fogadására, ellátására és programjának előkészítésére. A mester személyéről, programjáról és a segítségnyújtás lehetőségeiről a dhammapada.hu honlap tájékoztat!

A Mester programjáról és a továbbiakról bővebben a dhammapada.hu honlapon lehet tájékozódni!