A Muditá Klub szeretettel invitálja az érdeklődőket következő klubfoglalkozásukra, melynek Török Zoltán vezető tanácsadó, tréner és coach lesz a vendége, témája pedig gyakorlati probléma megoldás, blokkoldás, stressz és konfliktus kezelés, tudatos jelenlét.

Török Zoltánról

Nyitottságom és érdeklődésem sokfelé sodort a témák tengerén. Mindig volt azonban néhány kikötő, ahová visszatértem és ahol időzve egy-egy témát mélyebben megismertem. Ezek a témák és bennük a tapasztalások azután, mint mozaik darabok kezdtek összeállni egy nagyobb képpé és megértéssé.

Ahogy a dolgok létrejönnek, kibontakoznak, fejlődnek, majd lassan megszűnnek: az Élet lüktetése.  Ahogy az élőlények élete, bármi más fizikai dolog , akár egy cég vagy projekt “élete” is mind-mind analógia a millióból, amely az Életről feltárul előttünk nap nap után. Minden történés a Létről mesél, az Élet megnyilvánulása különböző, színes formákban. Tréneri munkám mellett fontos kikötőm a gyógyítás. Sok módszer, sokféle tapasztalás. Rájöttem, hogy minden gyógyulás  elsősorban belül dől el. Az úgynevezett gyógyító fő feladata az is, hogy segítsen információkkal, módszerekkel, de legfontosabb, hogy adjon teret. Őszinte, szeretetteljes teret, teremtsen bizalmi légkört a hozzáforduló öngyógyításához. Bizalom és szeretet csak az egységben van, a Létben/Istenben/Tudatban… (világnézet szerint), mint egyetemes lényeg egységében. Minden ide mutat, ha elég mélyre ásunk. Itt van a valódi Énünk. Az erről szóló első tudatos felismerésem és megélésem óta tudom, hogy elsődleges célom, hogy minél teljesebben a valódi Énem tudatossága által nyilvánuljak meg. Küldetésem pedig, hogy szelíd módon segítsek másoknak a felébredéshez és egy teljesebben megélt, boldogabb élethez vezető úton