lásd a leírást!
Irtl Melinda
melindairtl@gmail.com

A tanfolyam céljaként a tudat természetének megismerését tűzzük ki a jóga eszköztárának a segítségével.

Az éberség jógája
A tanfolyam céljaként a tudat természetének megismerését tűzzük ki a jóga eszköztárának a segítségével. A testet lazító, nyújtó és erősítő gyakorlatok, az ászanák (testhelyzetek), a pránájáma (légzőgyakorlatok), bandhák (energia-zárak), mudrák (kéztartások és egyéb pecsétek) gyakorlása során kapcsolatba kerülhetünk, rálátást illetve belátást nyerhetünk a bennünk zajló energetikai, érzelmi, mentális folyamatokra. Az éberség (szati) segítségével lehetőségünk van a finom változások megfigyelésére, illetve szükség esetén az aktív, szükséges változtatások elvégzésére.
 
Földiné Irtl Melinda 2002-ben végzett a Buddhista Főiskola jóga-szakirányán, majd 2005-2007 között az indiai Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana jógaegyetemen szerzett mester szakon MA oklevelet. E mellett okleveles Iyengar-jóga, Kirei Yoga for pregnancy, Birthlight Yoga és Baba-mama jógaoktató. 2010 óta rendszeres meghívott oktatója a budapesti Indiai Nagykövetség Amrita Sher Gil kultúrközpontjának.

Részvételi díj:
Külsősöknek: 18.000 Ft/12 alkalom
TKBF hallgatóknak: 14.000 Ft/12 alkalom
Alkalmi részvétel esetén: 2000 Ft/alkalom
A részvételi díjat egy összegben vagy két részletben A Tan Kapuja Buddhista Főiskola számlaszámára kérjük átutalni „Jóga” közleménnyelKHB – 10403181-31818690-00000000. Alkalmi részvétel esetén az oktatónál lévő Adományláda várja a guruló forintokat!