A megvalósítással bíró bhutáni kempó és jógi-láma Chung Tulku rinpocse csö gyakorlat átadást ad (Longcsen Nyingtik Csö).

FIGYELEM! A program kifejezetten csak tapasztalt, régi buddhista gyakorlóknak szól, mert a meditáció nem egyszerű. A régi gyakorlók ismerik egymást, így baráti meghívás alapján engedjük be a vendégeket. Minden érkező vendég meg kell tudja jelölni azon jelen levő jól ismert buddhista barátját, ki igazolni tudja, hogy ő tapasztalt, régi buddhista gyakorló. Ez a beengedés feltétele. Csak akkor jelezd, hogy biztosan részt veszel, ha a beengedés feltétele esetedben teljesül, és biztos vagy a részvételben.

Belépés: Díjmentes.
Felajánlási dobozt emellett kihelyezünk.

A rendezvényen fénykép és videófelvétel készül, mely megosztásra kerül a Youtube és a Facebook oldalakon. A részvétel önmagában az ezzel való beleegyezést jelenti.

PONTOSAN KEZDÜNK. Az esemény kezdetekor bezárjuk az ajtókat.

Javasoljuk továbbá a márcus 6. szerdai Jese Cögyál beavatást. Részletek itt: https://www.facebook.com/events/309915313200998

Javasoljuk továbbá a márcus 7. csütörtöki tanítást Yumka Dákiníről (a Nagy Áldás Királynőjéről). Részletek itt: https://www.facebook.com/events/894738757363393/

Email regisztráció:
https://goo.gl/forms/njLETPkUpwasX9Rv2