2019.03.12 10.00 - 2019.03.21 13.00


lásd a leírást!
Pall Magdolna
+40-771-302-950
pmagdolna83@gmail.com

Nagy örömmel tudatjuk, hogy Khenzur Nyima Wangyal Rinpocse újra megtisztel minket a jelenlétével és vezeti a meditációnkat. Ez a negyedik alkalom, hogy Nagyváradra látogat a Lubum nága szertartás, bemutatására.

"A Lubum nága szertartás egy beismerés. A Buddha Tönpa Serab Miwo által tanított Lubum nága szertartás egy beismerés. Amikor beismerést teszünk, akkor a nágák boldogok, ha nem teszünk, akkor nem azok, és számos nehézséggel találjuk szembe magunk, negatív dolgok történnek. A beismerés nem csak az emberi lényekre vonatkozik, hanem az összes jelenségre, fákra, az öt elemre. Azt hisszük, hogy mi irányítunk, mi használjuk az erőt, de ez tévedés. Irányítjuk a teret ahol élünk, a földet, az öt elemet, a vizet, a tüzet, és így a külső öt elemtől negatív dolgokat kapunk vissza a belső öt elemünkbe. Sok magyarázatunk van erre a kapcsolatra a bönpo és más tanításokban is. Mindenestre tisztelnünk kell. Tisztelnünk kell a teret mint a valóságunk példájaként, hogy hogyan létezünk. Ha tiszteljük, tudjuk ezt, akkor megérthetjük. Ha nem tiszteljük, nem fogjuk tudni megérteni." (Khenzur Nyima Wangyal)

A szervezők kérik, hogyha lehetséges, akkor az elvonulás teljes idejére jelentkezzenek. Persze, ha ideje csak egy percet vagy egy hétvégét enged, akkor is várják szerettel!

Anyagiak: A szervezők nem tudják megbecsülni ennek az értékes tanításnak az értékét Euróban. A saját költség az adomány. A hozzájárulás segít a láma és családja költségeinek fedezésében.